• Vi har gift oss! Wooho!

  Den 16 februari 2013 vigdes vi i rådhuset i Umeå. Detta vill vi fira med släkt och vänner och vi bjuder därför in till bröllopsfest den 10:e augusti.

  På den här hemsidan hittar du som gäst all info du behöver inför festen.

  Festen

  Dagen börjar klockan 16. Därefter avnjuter vi en middag i Knistads festvåning, med start kl. 18. Efter middagen bjuds det som sig bör på tårta och dans. Värdar för lkvällen är Sandra Peltonen och Erik Lindgren.

  Dagen före

  För att göra helgen lite längre är ni som vill välkomna redan på fredagen. Då bjuder vi in till en enklare middag i Knistads annex, till självkostnadspris (225 kr ink. ett glas vin). Middagen börjar ca kl. 18 och kommer serveras som buffé, så ni som kommer senare kan naturligtvis droppa in när ni är på plats.

  Om ni underar över något är ni varmt välkomna att höra av er. All kontaktinfo finns längst ned på sidan.

Bröllopsfest för Mena och Erik i Knistad, lördagen den 10 augusti 2013

Praktiskt

Klädkod: Kavaj.

Vi kommer göra vårt bästa för att underlätta transporten från Skövde ut till Knistad. Kommer du med tåg eller buss och önskar hjälp med transport så hör gärna av dig.

Önskelista

Vi tänkte ge Er ett litet tips
på hur Ni problem med en ev. gåva löser VIPS!
Vi har grubblat och funderat,
och vårt hushåll grundligt studerat.
Man kan snabbt konstatera
att vi behöver inget mera!
Er närvaro är nog, men om Ni än mer
vår dag vill hylla,
en slant till kärleksresa
vårt liv kan förgylla!

Eventuella slantar hänvisas till konto 8480-6, 914 372 413-7 (Swedbank).

Knistad

Gården Knistad är vackert belägen öster om Skövde och vi hoppas att det kommer bli en jättefin plats att fira vårat bröllop på. Förutom en fin miljö erbjuder Knistad boende till alla som önskar. Boendet kostar 450 kr/person i dubbelrum, inklusive frukost. För er som anländer redan under fredagen kan boende även ordnas natten fredag till lördag.

Boendet bokas direkt via Knistad på tel 0500-49 90 00 eller e-post info@knistad.se. Uppge att ni ska på Mena och Eriks bröllop för att få det rabbatterade priset. Mer information samt vägbeskrivning finns på www.knistad.se.

Dagen efter

Det kommer ju trots allt en dag även efter en bröllopsfest, och den dagen tänkte vi börja med att äta frukost på Knistad, kl. 10.00. Alla som vill är välkomna att göra oss sällskap, men föredrar ni annan tid går det naturligtvis också bra. Frukosten serveras mellan 07 och 11.

Utcheckning från Knistad sker senast kl. 12.

Brudparet
Mena Billing! e31209@hotmail.com
tel. 070-2719196.
Erik Billing erik@ekhagen.org
tel. 070-2996417.
Värdar för kvällen
Toastmadam Sandra Peltonen echeped@hotmail.com
tel. 073-0294366.
Toastmaster Erik Lindgren lindgren.e@gmail.com
tel. 070-8381542.